Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Η πρόταση για προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ

Tα 21 πρόσωπα της Αντιπολίτευσης για προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ!

Το διορισμό προσωρινής διοίκησης επειδή συμπληρώθηκε η τετραετία από την εκλογή της παρούσας διοίκησης, η οποία εξελέγη στις 6.10.206 ζητεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η «παράταξη» που στηρίζει την υποψηφιότητα του Ευ. Γραμμένου για την προεδρία της ΕΠΟ.


Η διάρκεια της προσωρινής διοίκησης ζητείται να είναι έως τις εκλογές της ΕΠΟ, που έχουν προσδιοριστεί να γίνουν στις 26/10.

Για την προσωρινή διοίκηση προτείνονται 16 πρόεδροι Ενώσεων που ανήκουν στην «αντιπολίτευση». Το όνομα που αποτελεί έκπληξη είναι αυτό του προέδρου της ΕΠΣ Δωσεκανήσου, Π. Διακοφώτη, η Ένωση του οποίου είχε ψηφίσει υπέρ του διοικητικού απολογισμού του Γκιρτζίκη και ήταν παρών στη συγκέντρωση της «συμπολίτευσης» στη Βουλιαγμένη, όπου ο Γκιρτζίκης έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής της παράταξης που κυβερνά από το 1997 το ποδόσφαιρο στον Δ. Ελευθεριάδη.

Η υπόθεση θα συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη (11/10).

Τα πρόσωπα που προτείνονται για την προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ είναι:

Γραμμένος (ΕΠΣ Μακεδονίας), Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών), Γρηγορίου (ΕΠΣ Λάρισας), Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Βακάλης (ΕΠΣ Σάμου), Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας), Βρακάς (ΕΠΣ Ηπείρου), Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας), Λασκαράκης (ΕΠΣ Θεσσαλίας), Πανίδης (ΕΠΣ Ξάνθης), Διακοφώτης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), ΕΠΣ Κιουπτσίδης (ΕΠΣ Γρεβενών), Τρομπούκης (ΕΠΣ Άρτας), Γιαρένης (ΕΠΣ Αν. Αττικής), ΕΠΣ Φρέρης (ΕΠΣ Κυκλάδων), Ψαρόπουλος (ΕΠΣ Λέσβου)

Τα προτεινόμενα πρόσωπα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι:

Ασλανίδης (ΠΑΕ ΑΕΚ), Μ. Γκαγκάτης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Μαυροκουκουλάκης (προτεινόμενος από ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Μπελεβώνης (ΠΑΕ Παναιτωλικός), Χατζηιωάννου (ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας).