Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Προβάδισμα ο Γράφας

«Τέλος» ο Βοσνιάδης από τη Βέροια
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (23/9) η Βέροια, μία ημέρα δηλαδή πριν από το τρίτο επίσημο παιχνίδι της για τη σεζόν κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Πώς φτάσαμε, όμως, έως εκεί; Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μία διαφωνία ανάμεσα στη διοίκηση και στον Αλέξανδρο Βοσνιάδη. Αρχικά φάνηκε να μην είναι τόσο σημαντική, γιατί προφανώς η κάθε πλευρά θεωρούσε πως η άλλη θα κάνει πίσω.
Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής ακριβώς πριν από την προπόνηση έγινε μία τελευταία συζήτηση προκειμένου να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Μακεδόνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτεί αυτό που του ζητήθηκε και έκρινε καλύτερο να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών άμεσα και να μην οδηγήσει καν την ομάδα στη Νέα Σμύρνη.
Ήταν τόσο ξαφνικό το διαζύγιο που οι παίκτες περίμεναν να αρχίσει κανονικά την προπόνηση, όπως και οι συνεργάτες του Βοσνιάδη. Τελικά, ο τελευταίος πήγε με καθυστέρηση και τους είπε «φεύγω, ευχαριστώ για τη συνεργασία, δεν θα έρθω μαζί σας στην Αθήνα».
Όσο για τον αντικαταστάτη του, όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Θωμάς Γράφας. Επισήμως, τονίζεται ότι οι εξελίξεις θα τρέξουν μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ενώ αναφέρεται πως στη λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα όπως των Σάββα Παντελίδη και Γιάννη Χριστόπουλου. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως ο Γράφας έχει το προβάδισμα. Το όνομά του είχε παίξει και πριν αναλάβει ο Βοσνιάδης και υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος που έχει εξαιρετική άποψη για εκείνον και τον θέλει διακαώς.