Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Απόλλων Καλαμαριάς:"Θα πάρετε τις απαντήσεις στο γήπεδο"

Αποτέλεσμα εικόνας για αππολων καλαμαριας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή της ΔΟΞΑΣ Δράμας είς βάρος του Απόλλωνα, για τη χρησιμοποίηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή Μένκα στον αγώνα με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου.Ο Απόλλων δηλώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και σέβεται την απόφαση, πλην όμως επιφυλάσσεται να κάνει χρήση του δικαιώματος της Έφεσης,   αφού πιστεύει ακράδαντα ότι τα επιχειρήματά του  θα τον δικαιώσουν σε δεύτερο βαθμό, ενώ προετοιμάζεται  - αν χρειαστεί – να προσφύγει στην FIFA.


 Επίσης, επισημαίνεται ότι ο Απόλλων έχει εντοπίσει εμπλοκή στην υπόθεση κύκλων που εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση που δρα στο χώρο του ποδοσφαίρου, η οποία οργάνωση έχει απλώσει τα πλοκάμια της και στο χώρο τη Δικαιοσύνης.

Ο Απόλλων ζητά από τους οπαδούς και από τους φιλάθλους του να μην παρασυρθούν από το δικαιολογημένο αίσθημα αδικίας, να μην δώσουν χώρο και την ευκαιρία σε πρόσωπα και κύκλους που δρουν παρασιτικά σε όλες τις ομάδες και πάντα προσπαθούν να επωφεληθούν από «στραβοπατήματα»», διασπείροντας κλίμα διχόνοιας στην ομάδα, για να κερδίσουν ρόλους και χρήματα.

Η Διοίκηση, η Τεχνική Ηγεσία και οι Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δηλώνουν προσηλωμένοι στις αρχές του Ευ Αγωνίζεσθαι και την απάντηση θα την δώσουν σε όλους, αντιπάλους και φίλους, στο γήπεδο.

Γι' αυτό καλούμε τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο την Κυριακή, για να δώσουμε όλοι μαζί, σε κλίμα ομόνοιας και αγωνιστικότητας, την απάντηση που πρέπει σε εκείνους που χρόνια τώρα καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, με ενέργειες που καθορίζουν τα αποτελέσματα των αγώνων στα παρασκήνια, στις παράγκες και στις διάφορες ... επιτροπές.

Η απάντησή μας θα δοθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Καλαμαριάς».